" />
" />
" />
" />
" />

Monday, 25 June 2012

SAYA BUDAK BIASA ..



PENDAHULUAN ..

This is my “HYE FACE” before I start make up this blog yeaaaa ..


AYU tak aku ?? Ok , sila muntah sekarang ..

Today nk berceloteh pasal Aq budak Setiausaha .. bukan budak medic mahupun engineer ye kawan2 . Before korang kenal aq , apakah 1st impression yg korang fikir pasal course yg aq belajar ?? or adakah korang fikir aq ni tak belajar langsung ke atau apa ?? tp kan , takkan la terfikir smpai tak belajar langsung kan ?? nakal btol korang .. hehe ..

Ok , mehla nk citer psal course aq ni ckit. Tana dengar pergi main jauh2 . Erm , skang ni aq belajar dlm bidang sains setiausaha di peringkat diploma ajerrrr . Baru sem 3 , so kiranya next sem akan jalani latihan indusri di…… jeng3 !!!!

= PEJABAT AGAMA DI BATU GAJAH (Siapa expect kan ??) hehe ..

so , korang doakan jela yg terbaik untuk aq. Di samping itu (ni la penanda wacana yg tak bole nk pergi jauh2 dr aku), course ni yg paling aq suka ialah belajar something new mcm belajar cara makan, cara jalan, cara masuk kereta .. haa , semua ada ! Hebat tak ?! mengada betol ! Promote je lebey ! Pastu plak, aq suka belajar subject ni yg korang pn akan pelik bila tgk subject ni .. And that is TRENGKAS & SHORTHAND .. Nak tahu apa subject ni ?? ok , (rujuk gambar di bawah)





So , cmne ?? suka tak tgk tulisan ni ? hehehe . Advantage bg kami sebagai secretariat ! haha . Bole kata korang dalam diam2 tw guna tulisan ni sbb korang bukan faham pn . hahaha . Padan muka :P


6 comments:

  1. okie nak muntah jap uweeekk.. hahaha..
    saya pun phm trengkas sikit2 eventhough i'm not in secretariat course.. :P

    ReplyDelete
  2. hahaha , bnyk sngt da muntah tuuuu .. hihihi
    da faham da ? adoii , tak bole mengata la pasni ..

    ReplyDelete
  3. sukarnya... untukku.. memahaminyee.... :P
    boleh ajar kan saya tak..? cara memahami dengan efektif dan tepat.. :)
    thnk you.

    ReplyDelete
  4. By the way, picta dekat atas tu sangat ayu... :)

    ReplyDelete
  5. Awk pun ambil trengkas jugak ke ? By the way, dah lama tak practice act 😁. Tp boleh la sikit2. Dah lama tinggal benda ni. Thanks for the "ayu" 😳

    ReplyDelete