" />
" />
" />
" />
" />

Monday, 25 June 2012

SWEET 17


Tiba-tiba teringat zaman persekolahan di SMK. St. Bernadette’s Convent Batu Gajah (perghh , ayat nk full aje) di mana ianya mengekalkan hanya GIRLS ONLY in the school. Ok2 , back to the memory . When I was form 5, as the leader of the class I would have so much work that’ve be given from the class teacher. Tp aq acah jelaa , tadela bnyk sngt tugasan yg cikgu bagi . Setakat kena kutip duit brape sen sbb tercakap Malay on Wednesday tu pn takkan nk berkira sngt . Come on laa .. hehe , saja nk lebih2 . Tp kan aq rasa aq ni da mcm pengutip cukai pn ada , tak pun mcm Ah Long versi skola .. Hebat jugak aq kan ! ptffff .. merepek lebey ! Sbenarnye , jadi leader ni agak susah la jugak . Maksud aq dr segi susah tu ialah kekangan masa aq ngan kawan2 la . Diorang sronok enjoy ngan cikgu ,manja2 ngan cikgu .. aq plak ‘sronok’ ngan perjumpaan ketua kelas  . Pastu , bila jadi leader ni ,aq kena tunjuk sikap yg baik. Bila part ni aq kurang bole ckit laa kan . So , aq tetap nakal ngan kawan2 aq jugak . Dalam erti lain …… Aq nk nakal jugak .. nk jugak ! Kadang2, pelik jugak asal pilih aq jd ketua ??? berbakat ? jauh sekali ! Sebab mak aq kot ??? Bg siapa yg kenal aq, popularity mak aq jauh lebih besar dr anaknye ini .. mungkin la kot .. AHH ! apa2 jela ..


Ha , teka la aq yg mne 1 .. yg huduh2 ckit tu aq laa ..
Muka bajet poyosssss !



Hahaha , Nerd tak muka aq ?? YEahhh !!
tak padan ngan pendek ..






Muka mcm 1st time bergambar memang cmtu kot ..
 Arghhh , Asal la aq buat muka cmtuuu .




For the last picture , this is my sweet 17 ..
I always miss you friends !
hope uollss success in future yeah !




No comments:

Post a Comment