" />
" />
" />
" />
" />

Thursday, 14 June 2012

Running Man

Sepanjang last week , memang aq layan citer ni je .. nk tw citer apa tu ? Running man . Citer ni aq suka tgk sejak bestfriends yg perkenalkan kt aq . Mula2 tu memang mcm bosan sbb tak brape nk faham tp bila da lama2 boleh rasa jugak la gusi aq makin kering akibat kelebihan gelak yg teramat sngt tgk citer ni . hahaha . Then , adik aq pn da suka plak tgk . Eleyh , kalau dulu asyik kata aq giler sbb gelak sorang2 tgk citer tu . Skang , memang dye pn giler jugak la ea ? hehe . Skang ni aq baru tgk sampai episod 97 .


Secara umumnye , member runningman ni ada 8 orang , tp kadang2 ada yg tak filming sbb terikat ngan lakonan yg lain plak .. Dr kiri , Mc ( Yoo Jae Seuk) , RM Brain ( Song jong Ki), Ji Suk Jin, Ace Song Ji Hyo, Sparta (Kim Joong Kook), Gary, HAha (Ha Dong Hoon), Giraffe( Lee Gwang Soo) .



Dalam citer ni ada Monday couple tw. It means , setiap hari Gary dan Ji hyo ni akan berlakon sebagai kapel pada hari isnin . So , kita dpt la tgk gelagat dye berpacaran pada hari tu . Kelakar bila , bila tgk Gary kadang2 jeles ngan Ji hyo ni .. Gary ni cool orangnye . So sweet la <3 <3 ..
so , apa lg . jom la tambahkan rating runningman ni .. hehe










No comments:

Post a Comment