" />
" />
" />
" />
" />

Sunday, 10 June 2012

                                                                         
          ok . just nak mentioned ni la pemandangan ladang teh yg saya kunjung last week . actually tmpat ni memang best tw kalau nk main sorok2 . hahaha . giler ! sbb tmpat ni besar sngt . da tu memang tinggi btol la ..
and for the girls tu ta bole la nk pakai high heels sngt takot tak bole nk balance plak nnti . then pada masa ni ramai sngt orang kat atas bukit ni sbb nk snap gmbar ala2 "menang anugerah" pn ada .. hihihi termasuk la sy .. anyways percutian kali ni memang btol2 fun la sbb pergi dengan sedara . bukan senang nk pergi ngan diorang sbb iyelaa cuti bukan dpat yg sama . then ok jugak la pergi tmpt ni coz abah pn dpt tenangkan fikiran ckit after operation .. hopefully kesihatan abah makin baik .. fighting !                                                   

No comments:

Post a Comment