" />
" />
" />
" />
" />

Wednesday, 20 June 2012

1st Internal LI

Last sem arytu , course kami kena buat internal Li which kena buat dalam PSIS (poli) . Ok , before that I will explain apa itu Internal Li . Internal Li ni ialah praktikal yang kami kena buat before jalani industri yg sebenar di tempat kerja untuk Semester 4 . So , dengan Internal Li ni akan memudahkan lg kerja kami bila di tempat kerja . It means tadela kelam kabut sngt bila 1st time kat tmpat tu kerja tu nnti cause we've already prepare right ;) ..


This is the 1st time aq pakai blazer tp blazer aq tanggal kejap sbb panas sngt arytu .. Bila dlm makmal bukan main cari blazer sbb sejuk bagai . Bila tak guna , cmpak merata .. haha . Itu memang aq laa ..


Mula2 , siapa yg tak takot kan bila sebut psal Internal Li ni . Tp da lumrah la memang semua pelajar poli kena buat untuk dapatkan markah PB . So , keep doing . Then aq plak ditempatkan untuk LI di Jabatan Matematik, Sains & Computer . How sweet . Penyelia sungguh sporting smpai at last bila final day , kita semua mcm cdey sbb pasni akan jarang jumpa da . But , itula kehidupan ..










No comments:

Post a Comment