" />
" />
" />
" />
" />

Thursday, 14 June 2012

Doughnut Chocolate Bedstories ..




Ok , nk citer la ckit kan .. hehe . Last week arytu aq try la buat donat coklat ni .. Tp bukan aq sorang jela yg buat .. Must be ngan mummy aq la . kalau aq sorang je yg buat donat coklat , tak jd mcm ni da . Mybe akan siap ngan dough je , hehe :P .. Then , masa buat ni memang la aq yg beria2 nk buat , tp mcm biasa la after few minutes da jemu plak . then , aq ckap ngan mak aq "Mak , nk rehat jap bole ? 5 minutes je :D (muka memang tak bole kesian lg)" Mak aq pn reply ! "Huh ! da agak da , pergila .. Mak slalu je buat semua ni , pastu memang da biasa da ada org tman mak buat keja ni ( smbil mengangkat bahunye) .. Aq pn apa lg , bagai nk rak gelaknye kt ctu .. hihih ..

                                                     = THE END =


No comments:

Post a Comment